ÚJ ABARTH 695 70° ANNIVERSARIO

Kezdőár Ft 9.955.000
Modellek

Áttekintés

ÚJ ABARTH 695 70° ANNIVERSARIO

Benzin
180 LE
5,7 - 8,7 (l/100km)
3
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Műszaki fejlesztések

ÚJ, ÁLLÍTHATÓ ASSETTO SPOILER

 

JÁTSZ A SAJÁT SZABÁLYAID SZERINT

 

A történelem egy darabkája, közvetlenül Carlo Abarth tervezőasztaláról, amely most része a különleges szériának. Állítsd a légterelőt a saját vezetési stílusodhoz. 0 és 60 fok között több lépcsőben állíthatod a dőlésszöget attól függően, hogy több, vagy kevesebb leszorítóerőre van szükséged.

RECORD MONZA KIPUFOGÓ RENDSZER

 

ERESZD SZABADJÁRA A BESTIÁT

 

Az Abarth 70 éves utazásának hangja összetéveszthetetlen és mindig elkísér az utadon. A Record Monza kipufogórendszer aktív szeleppel szerelt, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki hallani fogja új Abarth 695 70° Anniversariód erejét. Mire vársz még? Urald a bestiát és hallasd a hangját.

Érdekli ez az autó?

Kidolgozás

CAMPOVOLO KAROSSZÉRIA CSOMAG

 

ÉLMÉNY FELNAGYÍTVA

Nagyobb, merészebb, sportosabb. Az exkluzív Campovolo karosszéria csomaggal az Abarth 695 70° Anniversario sziluettje még vadabb és agresszívebb.

ÚJ, VERSENYAUTÓS BELTÉR

 

FOGLALJ HELYET A FANTASZTIKUS ÜLÉSEKBEN.

Engedd el magad és készülj fel a játékra. Az Abarth 695 70° Anniversario egyedi, Sabelt Tricolore sportülései a kényelmet is szolgálják: a speciális oldaltámasz és bőr középrész tökéletes arra, hogy a sportos vezetés minden másodpercét kiélvezd.

ÚJ SZÍNEK ÉS MATRICÁK

 

A SKORPIÓ TÜNDÖKLÉSE

Az Abarth történelmében minden modell tudta, hogyan kell kitűnni a tömegből. Nincs ezzel másként az új Abarth 695 70° Anniversario sem. Az új, Monza zöld 1958 fényezéssel mindig feltűnést kelt, miközben az új, tetőre, oldalelemekre és motorháztetőre rendelhető matricákkal mindig büszkén mutathatod meg fanatizmusodat.

Érdekli ez az autó?

Teljesítmény

180 LÓERŐS MOTOR

 

ÉRZED AZ ERŐT?

Az élvezet útra kel. Ereszd szabadjára az Abarth 695 70° Anniversario modell minden erejét és gyorsulj 0-ról 100-ra 6,7 másodperc alatt az 5,9 kg/Le aránynak és az 1,4 literes, 180 lóerős, Garrett turbófeltöltővel ellátott T-Jet motornak köszönhetően. A hanghatásokról a Record Monza kipufogórendszer gondoskodik.

KONI LENGÉSCSILLAPÍTÓK

 

MAXIMÁLIS TAPADÁS

A legnagyobb fokú biztonság, a legnagyobb élvezetekhez. A Koni és első és hátsó frekvenciaszelektív lengéscsillapításával a tapadás mindig a lehető legnagyobb lesz, így a kormányozhatóság és a stabilitás is javul.

GARRETT TURBÓFELTÖLTŐ

 

ADJ LENDÜLETET AZ ÉLVEZETEKNEK

Nagyobb kontroll a jobb teljesítményért. Mindez a Garrett GT1446-os, fix geometriájú turbófeltöltőnek köszönhetően, amely segít megakadályozni az üzemanyag elfolyását a rendszerből.

Érdekli ez az autó?

Áttekintés

ÚJ ABARTH 695 70° ANNIVERSARIO

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot.
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat