Ismerd meg az új elektromos Fiat 500 magyar kiadását. Az új 500-as teljesen elektromos meghajtással, limitált kiadásban exkluzív magyar jelvénnyel az oldalán hódítja meg a magyar utakat.

 

Eredeti olasz elegáns külső, amelyben magyar szív dobog, most környezettudatos verzióban.

 

Óvjuk együtt a környezetünket és éldd át Te is az elektromos meghajtás vezetési élmény előnyeit az egyedi megjelenésű limitált kiadású elektromos Fiat 500-sal.

KÜLSŐ

 

Ellenállhatatlan a szemnek, egy igazi környezetkímélő barát. Az új elektromos Fiat 500 magyar kiadás hatchback változatban elérhető. A 16”-os felnivel és króm elemeivel garantáltatlan magára vonzza mindenki tekintét Magyarország utcáin. Most 2 exkluzív szín közül is választhatsz, hogy még egyedibb legyél az új elektromos 500-sal. Solid Fekete és Solid Fehér pasztell fényezés a kifinomultan elegáns megjelenésért.

BELSŐ

 

Nem csak elegáns külsejével, hanem gazdagon felszerelt belsejével is ámulatba ejt a Magyar kiadású elektromos 500-as. A 10,25”-os érintőképernyős , navigációval ellátott kijelző rendszerhez könnyen hozzá csatlakoztathatod okostelefonodat vezetéknélküli bluetooth® kapcsolattal vagy telefontükrözéssel. Ezáltal biztonságosan elérheted alkalmazásaidat, üzeneteidet és zenédeit vezetés alatt is. Maradj kapcsolatban könnyen bárhol és bármikor barátaiddal, családoddal az utazásod során.

 

A kényelmes utazásod tovább segíti az eső érzékelő, elektromos kézifék, automata klíma és kulcsnélküli rendszer, a még magasabb szintű vezetési élményért.

 

Annak érdekében, hogy a maximumra emeljük a környezettudatosságot, az új Fiat 500-as Seaqual™ üléseit, a tengerekből kihalászott, újrahasznosított műanyagból készült fonál felhasználásával állítják elő.

TECHNOLÓGIA

 

Az új elektromos Fiat 500-as felszereltségében minden elérhető amire szükséged lehet a mindennapokban, hogy kényelmesen és biztonságban vezethess. A városi élet sosem volt egyszerűbb.

 

  • 10,25”-os kijelző navigációs rendszer
  • Tolatóradar
  • Elektromosan behajtható és fűthető tükrök
  • Eső érzékelő
  • Elektrokróm belső tükör
  • Automata távolsági fényszóró
  • LED főfényszórók
  • Tábla felismerő rendszer
  • Sávtartó asszisztens, intelligens sebesség határolóval
  • Téli csomag

EXKLUZÍV MEGJELENÉS:

 

Olasz megjelenés, magyar pompába borítva. Ki ne tudna ellánállni az új elektromos 500-asnak?

 

Egyedi magyar jelvényével büszkén mutatkozik be az új elektromos 500-as: 100%-ban környezetbarát elektromos autó amely találkozik minden vásárlói elvárással, stílusban, mobilitásban és árban egyaránt. 

 

Az új elektromos Fiat 500-as Magyar kiadás állami támogatással elérhető: 8 490 000 Ft-tól

A képek csak illusztrációk. A járművek értékesítése 2020. októbertől várható.

*WLTP homologizáció: az elektromos hatótáv előzetes adat, és a WLTP teszteljárások során gyűjtött értékek alapján került megállapításra. Az előzetes értékek különbözhetnek a végleges, jóváhagyott adatoktól. A mindennapi használat változhat, és több tényezőtől, egyebek közt az autó felszereltségétől, a vezetési stílustól, az útvonal jellegzetességeitől, a külső hőmérséklettől, a hűtés/fűtés alkalmazásától és az akkumulátor állapotától is függ.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához, 11 000 000 Ft vételár alatt maximum 2 500 000 Ft összegű, 11 000 000 - 15 000 000 Ft vételár között pedig maximum 500 000 Ft összegű kormányzati támogatást nyújt. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe. A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/ pályázati portált, illetve keresse a Fiat Márkakereskedéseket.